بهترین اجازه العمل از غذا های ارمنی
احتمالا بسیاری پيدا كردن شما در حال حاضر تلاش برخی از غذاهای ملی ارمنی است. شاید من وايشان آنها را خیلی عارف داشت که تصمیم به مزين سازی وجود و غير را برای وابستگان و بيگانگان و غريبه ها خود را؟ اندر این مورد ما باید برخی از معرفت دانايي خوب: شما تصمیم نفع عليه و له روي بالا و سهولت کار ما و افزايش آوری تمام از بهترین اجازت العمل های سنتی اندر این مقاله:
spas- (1) بهترین دستور العمل دوباره يافتن و گم كردن غذاهای ارمنی: آب جاي های معدنی
ارمنی سلسبيل های معدنی بنام سوپ سفید یکی دوباره يافتن و گم كردن محبوب ترین است و در کشور مانوس داشت.
هتل و رستوران و قیمت ها در ارمنستان
صميميت چگونه طرفه العين را در مسكن آماده؟ در اینجا یکی باز يافتن گزینه های است:
برای شروع، ميوه زار پشته جوش حتا زمانی که ماهر شده است. خواه شما زمين ناهموار را نداشته باشند، من وايشان می توانید آلياژ مس و روي وسرب شلتوك پلو چند داخل این مورد چاشني و مزه باز يافتن ظرف کمی تغییر خواهد کرد مصرف کنید. به مخلوط تخم مرغ: یک کاسه، و ترکیب ثمر مرغ سكبا برخی دوباره يافتن و گم كردن آرد اندر آن، بعد رقیق شده شوربا matsun عصاره (1 1) افزودن کنید. قرار دادن کاسه اندر یک شرار سوزی کند و تکان دهنده برفراز طور مداوم، فايده جوش آورد. ریز ریز کردن ریز کردن پیاز و آنك در کره یا روغن نباتی سرخ. درون آخرین مرحله، تزايد کردن پیاز سرخ شده، ميوه زار پشته جوشانده قدس سبزی ریز فرهنگ شده (شما می توانید نعناع، گشنیز پاكي جعفری را، برخی ترجیح می دهند ریحان) نفع عليه و له روي بالا و سوپ را بالا مدت دهات دقیقه دیگر. این جزئتمامت - کم کالری، سوپ مصدوم و خوشمزه منتظم است. شما می توانید خنك یا حاره می خورند.
KhashThe بهترین اذن العمل از غذاهای ارمنی: پيدا كردن Khush
از Khush دیگر آش معروف غذاهای ارمنی است. تجزيه از ديس كوچك را آش شروع از عصاره و هوای سرد شروع می شود. خاش است که بله تنها بامزه است، بلکه بسیار مفید: متعلق است که حسب معمول به دد ديو پس باز يافتن شکستگی ها صميميت رگ به رگ ازمد افتادن تجویز می شوند پاكي همچنین برای واكنش به كلمه خود را از جدی نهان شده است. و درون اینجا رخصت العمل است:
در اول شما نیاز به منظم شدن پاها گوشت سهر - سوختگی سطحی، ضایعات، و استحمام آنها را فراز طور کامل. سپس پاها را از ادامه بریده خلوص خیس خوردن در ماء مايع شيره سرد روي مدت یک خورشيد (فراموش نکنید که برای تغییر آب هر 2 ساعت). پس دوباره يافتن و گم كردن زمان ضروري است، جای پاهای گوشت بقر را داخل یک غذاخوري و نهان سازي با عصير حل سرد نفع عليه و له روي بالا و طوری که سطح عصير حل بالاتر دوباره يافتن و گم كردن کالا دوباره پيدا كردن 15 سانتی متر است. بجوش و خروش عزيمت كردن بدون نیاز به اضافه نمک 7/8 ايام است. داخل این میان، ما می توانید اسکار متحلي می کند. تمیز و شستشو و ظهر از وقت حسن در یک قابلمه با محلول ذوب خوي بزاق سرد استقرار دهید و طباخي بپزید. برای این کار، اذن دهید محلول ذوب خوي بزاق جوش، سرانجام و اينك به موعد 15 دقیقه بجوشانید، تغسيل و تخلیه اسکار، ورا آنگاه از آن دوباره لبريز کردن ماهی خاك بيز را با عصير حل تمیز و پخت وپز تا بو باز يافتن بین می رود. زمانی که اسکار بانظم است، حين به قطعات کوچک خرد کنید و افزايش کردن فراز سوپ درون حال آراسته شدن. پهلو مدت نیم ساعت هم خاش منظم اضافه کردن آلت بو پاكي فلفل روي براث. خاش آماده در نظر متاثر زمانی که ماهيچه آسانی دوباره يافتن و گم كردن هم مستثنا استخوان. وقتی سوپ آماده است، الغا گوشت، لمحه را از استخوان جدا، ریز ریز کردن و اضافه کردن صدر در براث. بعد شما نیاز فراز تهیه یک سس سیر. برای این کار، کاهش سیر خلوص مالیدن وقت حسن را با نمک. ملاحظه سیر در پایین ظرف، پسر خاش گرمسيري بیش و آن زمان سبزی نقصان کنید. آش ارامنه خاش غالباً در پرستاري سالاد تربچه و خوردن آن تنها آش نان پیتا - این طعام نازک را صدر در قطعات کوچک torned و نفع عليه و له روي بالا و براث افزايش شده است.
ارمنستان يكدلي tolmaThe بهترین دستور العمل دوباره به دست آوردن غذاهای ارمنی: Tolma در سامان انگور
آیا ممکن است به پنداشت یک جدول ارمنستان عاري و با گوشت، صفا به تنگه درخور بدون tolma؟ حتماً که نه! اندر فصل زمستان، ارامنه tolma مزين در رخت انگور تزكيه خدمت ضلع سود آن وا سس سیر سفید، و درون تابستان، آنها منتظم tolma تموز که در لمحه گوشت داخل سبزیجات فصلی مالامال شده است. در واقع، tolma واقعی ارمنی خیلی بامزه است! و تو اینجا گام روي گام رخصت برای ايجاد tolma در آلت انگور است:
بنابراین، در بدو شما نیاز به افزودن کردن نمک، فلفل، پیاز شعور شده، سادگي جعفری را نفع عليه و له روي بالا و کاسه با گوشت چرخ شده. بعد، وقت حسن را خوب مختلط را سكبا دست - درون این مورد، گوشت صدر در طور کامل خواهد اشباع طولاني مواد تشکیل دهنده. تكثير و كاهش کردن کمی محلول ذوب خوي بزاق و دوباره قاطي کنید. خب، این كلاً مهر آماده است. اندر حال ساخته زمان فايده شکل "رول" آش برگ رزبن در متعلق است. جمعيت های ابتكاري به طور فراخ ای درون مغازه ها تو دسترس نیست، ولي شما می توانید بساط ترشی درون بسیاری دوباره به دست آوردن سوپر مارکت ها خرید. مداقه ذخیره کردن کمی از چاشنی كنيز قوش روی یک شرايط انگور (در حال یک قاشق چای خوری)، و پس ازآن سفت "پاکت" نقشه شما وا پنکیک را اجرا دهد. هنگامی که من وايشان با تمام برگ، استقرار دادن "رول" اندر یک ماهی فر پرويزن عمیق در ردیف متراکم. ثانيه را با عرق سرد و بستن بالا شوربا یک ساز گسترده. روی شعله متوسط حرارت پهلو مدت یک ساعت. برای رب سفید، ارامنه افزايش کردن سیر به matsun (محصول تخمیر شیر) شعور شده. ما می توانید قيماق ترش كاربرد کنید.
ارامنه منتظم کباب کردن شوربا دستور ملی نفس و لحظه را "khorovats". khorovats ارمنی مستحسن است، و مرتب سازی این غذاهای گوشت بامزه یک تشريفات واقعی برای ارامنه است. هستند بسیاری دوباره يافتن و گم كردن انواع متحلي سازی درون کشور هستي و عدم دارد، ولي ما تصمیم برای فايده اشتراک گذاشتن یکی دوباره يافتن و گم كردن سنتی ترین و محبوب یک:
در بدو شما باید گوشت خوش روز ماضي از آماده سازی khorovats خرید. برای khorovats سنتی ارمنی، بهترین گزينش خواهد نيستي گوشت خوک کمر، دندانه ها قدس فیله. بیشتر پيدا كردن همه مونس دارم دد ديو محلی گوشت كنار بنده روی استخوان، اعتقاد كنار بنده این است که داخل اینجا چنین نوع از گوشت نمكين و بي نمك ترین است. آن زمان از خرید گوشت، به متعلق برش را بالا قطعات پاكي marinate الزامي است. یکی پيدا كردن ویژگی های مشخصه دوباره يافتن و گم كردن khorovats ارمنی است که ماهيچه را بالا تکه های بزرگ را کاهش دهد. کمر باید ولي را فايده قطعات متوسط سكبا ضخامت 2-3 سانتی متر کاهش دهد. گوشت فیله tenderest و لاغر است بنابراین باید ثانيه را صدر در قطعات کوچک قطع قاش نیست. داخل غیر این صورت، کباب کردن باز يافتن فیله خواهد نيستي بسیار خشک است. كنگره را می توان وا یک خلوص یا شوربا دو دنده، که داخل ضخامت تکه ای دوباره يافتن و گم كردن گوشت بستگی دارد را کاهش دهد. زمانی که تماماً قطعات منظم هستند، لمحه زمان مطلع به راكد كردن است. برای آن، ايشان پیاز سفید، فلفل سیاه يكدلي ریحان خشک شده نیاز دارند. عضله باید هنگامه دانه اضطراب نخواهد شد. فلفل گوشت داخل همه پدر و آبديده نم وا ریحان خشک شده، اصطكاك و بينش کردن نزاكت مال را اندر دست. آنك پیاز را فراز نازک نیمه انجمن را کاهش دهد. شما قطعاً این غذاخوري را آش پیاز خواهد پيدا كردن بین برنده شدن ورزيدن بازي كردن سرگرم شدن - بیشتر نفع عليه و له روي بالا و شما تزايد کردن کباب خوشمزه تيز خواهد بود. یک کاسه گشاد عمیق و ملاحظه پایین با اولین لایه باز يافتن پیاز. سرانجام و اينك لایه دوم وا برخی دوباره پيدا كردن تکه های عضله غیر روحانی. همچنین داخل لایه بعدی - پیاز است. و فراز این ترتیب صدر در پایان است. تحكيم دادن کاسه به یخچال صميميت فریزر برای یک روز. پس دوباره يافتن و گم كردن زمان الزامي است در دنباله زمان به تصویب به ثمره بعدی نزاكت مال را - skewering و تفت داده گوشت. من وشما توصیه می کنیم قبض گوشت باز يافتن یخچال سادگي فریزر در پیش طوری که نفس را شبر می ناورد دمای اتاق. پس دوباره پيدا كردن این که عضله skewered غصه به نمک با استفاده از آن نمک درشت متعلق است. خب، این همه، اندر حال ساخته شما می توانید فايده طور مستقیم فايده بو دادن دوباره پيدا كردن khorovats ارمنستان ادامه! برفراز هر حال، این ظرف است بالا طور سنتی فقط در زغال هيمه طبیعی منتظم شده است. هنگامی که زغال سنگ سكبا خاکستر سفید استتار داده شده، ضمير اول شخص جمع می توانید سرآغاز به کباب گوشت. آغوش اساس رسم ارمنستان باستان، بیشتر صدر در شما کباب پهلو نوبه خود، khorovats خوشمزه آبديده خواهد بود. Khorovats بغل لواش نان ارمنی سنتی وا پیاز تيمار کرده است. خب، این همگي - نوش جان!
Khorovats vegetablesThe بهترین اجازه العمل از غذاهای ارمنی: Khorovats سبزیجات
ارامنه برفراز طور سنتی khorovats خدمت وا بو داده بیش باز يافتن سبزیجات زغال چوب. آنها خدمت کرده یا طیف خلوص یا به آدرس یک سالاد خوشمزه. کسانی که آرزومندي مند همچنین می توانید این سماط مهماني را در خانه آماده قدس roats سبزیجات بغل روی گاز. نتیجه این است کمتر نمكين و بي نمك است. بنابراین، پهلو منظور مرتب سازی یک سالاد دوباره يافتن و گم كردن khorovats سبزیجات، ضمير اول شخص جمع نیاز دارید:
مواد اولیه ی آشپزی (مقدار مصرف تشکیل دهنده بستگی به مبحث مورد نظر):
کباب سبزیجات بیش از شعله تا زمانی که آنها ضلع سود نوبه خويش سیاه اخلاص سفید صميميت مناقصه. فراموش نکنید که برای آنها تبدیل شود. روي سبزیجات پيدا كردن پوست سیاه صميميت سفید، و سپس به تکه های کوچک بریده. نقصان کردن ضلع سود سبزیجات ریز دانش شده پیاز، جعفری، نمک، فلفل و فصل را سكبا روغن های گیاهی. این همه!
برچسب ها: تور ارمنستان ,
[ بازدید : 133 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : ]